Webshop

Twimva Automaterialen beschikt over haar eigen webshop, deze webshop is enkel bedoeld voor Garagebedrijven. In onze webshop vind u gemakkelijk en snel de juiste onderdelen, plaatwerk, oliën, banden, gereedschappen of kentekenplaten. Ook voor technische data ben u in onze webshop op de juiste plek, in samenwerking met Mijngrossier en HaynesPro maakt Twimva Automaterialen technische data overzichtelijker en toegankelijker dan ooit. Met de data van HaynesPro heeft u de beschikking over een unieke technische database met zowel reparatie als onderhoudsgegevens, voor zowel personenauto’s en lichte bedrijfswagens.

Alle informatie wordt in een makkelijk overzicht weergegeven. Er is zelfs een module en catalogus koppeling mogelijk om snel een kostencalculatie te kunnen maken.

Dankzij updates wordt de informatie maandelijks ververst. Hierdoor beschikt de monteur over de meest recente informatie en wijzigingen.

De data worden momenteel gebruikt door maar liefst 40.000 onafhankelijke garages in Europa. Dit maakt HaynesPro marktleider in Europa voor het leveren van online technische data.

De informatie in onze webshop is gebaseerd op de fabrikant data, de zogenaamde Original Equipment Manufacturers data. Dit zorgt ervoor dat een monteur met vertrouwen een voertuig kan onderhouden en repareren.