TWIMVA en Het Oosten samen verder onder één dak!

Het is het einde van een tijdperk, maar tegelijk ook een nieuw begin.
Per 1 juni is automaterialen Het Oosten in Enschede overgenomen door Twimva.

Het bedrijf aan de Hulsmaatstraat sluit haar deuren. De vestiging wordt volledig geïntegreerd in de Twimva-vestiging aan Het Poolman 11. Dit is ook het moment voor eigenaar Harry Menning om na 44 jaar zelf afscheid te nemen van zijn bedrijf. De overige medewerkers, Sandra Hilderink, Petra Spijker en Willy Schmitz verhuizen mee naar de Twimva-vestiging. Petra en Sandra; zijn 25 jaar in dienst bij Het Oosten. Er kan teruggekeken worden op een rijke geschiedenis en leuke ervaringen bij Het Oosten.

Professionele service van Het Oosten
voortzetten bij de Twimva-vestiging aan
Het Poolman 11 in Enschede

Sandra, Petra en Willy zullen ook aan de Poolman de kwaliteit en professionele service bieden die men mocht verwachten van Het Oosten.
Zelfs de naam Het Oosten blijft voortbestaan onder Twimva. Menning spreekt dan ook van een belangrijk stukje continuïteit. Hij blijft daarom ook de komende tijd nog wel betrokken als adviseur om zo zorg te dragen voor een goede integratie van Het Oosten binnen Twimva.

Bron: Hart van Enschede

verbouwing twimva enschede

Twimva Automaterialen breidt flink uit in Enschede

ENSCHEDE – Het Enschedese bedrijf Twimva Automaterialen aan de Westerval breidt flink uit. De vloeroppervlakte van het bedrijf dat vooral levert aan autobedrijven en garages wordt een keer zo groot als nu.

De bouw van een nieuwe hal naast de bestaande vestiging aan Het Poolman 11 moet na de bouwvak klaar zijn. Dan heeft de onderneming 1.700 vierkante meter meer opslagruimte. Inclusief stellingen waardoor een verhoogde vloer ontstaat komt de totale oppervlakte uit op 5.000 vierkante meter.

In de nieuwe hal komt tevens winkelruimte en een vertrek dat dienst doet als opleidingsinstituut voor automonteurs.