TWIMVA en Het Oosten samen
verder onder één dak!

Het is het einde van een tijdperk, maar tegelijk ook een nieuw begin. Per 1 juni is automaterialen Het Oosten in Enschede overgenomen door Twimva.

Het bedrijf aan de Hulsmaatstraat sluit haar deuren. De vestiging wordt volledig geïntegreerd in de Twimva-vestiging aan Het Poolman 11. Dit is ook het moment voor eigenaar Harry Menning om na 44 jaar zelf afscheid te nemen van zijn bedrijf. De overige medewerkers, Sandra Hilderink, Petra Spijker en Willy Schmitz verhuizen mee naar de Twimva-vestiging. Petra en Sandra; zijn 25 jaar in dienst bij Het Oosten. Er kan teruggekeken worden op een rijke geschiedenis en leuke ervaringen bij Het Oosten.

Professionele service van Het Oosten
voortzetten bij de Twimva-vestiging aan
Het Poolman 11 in Enschede

Sandra, Petra en Willy zullen ook aan de Poolman de kwaliteit en professionele service bieden die men mocht verwachten van Het Oosten.
Zelfs de naam Het Oosten blijft voortbestaan onder Twimva. Menning spreekt dan ook van een belangrijk stukje continuïteit. Hij blijft daarom ook de komende tijd nog wel betrokken als adviseur om zo zorg te dragen voor een goede integratie van Het Oosten binnen Twimva.

Bron: Hart van Enschede

TWIMVA en Het Oosten. Samen sterk met Kärcher

In de 5000 m2 showroom zal Kärcher een prominente plaats innemen.

We hebben buiten de verkoop van Kärcher hogedrukreinigers, stofzuigers, veegmachines en schrobmachines tevens een eigen servicedienst.

Onze monteur heeft de beschikking over een compleet ingerichte werkplaats voor het vakkundig repareren van alle Kärcher apparatuur. Tevens is het mogelijk dat hij de reparatie op locatie uitvoert met zijn servicewagen.

Als men spreekt over sterke reinigingstechnologie en minder milieu-belastende reinigingsoplossingen, valt overal ter wereld maar één naam: Kärcher. Consequent handelen en vooral onverdroten pionierswerk gedurende meer dan een halve eeuw, maakten Kärcher tot een begrip voor wereldwijde reinigingscompetentie.

Kärcher geeft u tastbare garanties: elk Kärcher-apparaat wordt ontwikkeld met de grootste zorg en voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Kärcher garandeert kwaliteit, zekerheid en service. Alle Kärcher producten doorlopen een strenge kwaliteitscontrole volgens de eisen van ISO 9001. Er worden regelmatig controles uitgevoerd door het Britse keuringsinstituut BSI. Dit garandeert een hoge kwaliteitsstandaard en een lange levensduur.