In de 5000 m2 showroom zal Kärcher een prominente plaats innemen.

We hebben buiten de verkoop van Kärcher hogedrukreinigers, stofzuigers, veegmachines en schrobmachines tevens een eigen servicedienst.

Onze monteur heeft de beschikking over een compleet ingerichte werkplaats voor het vakkundig repareren van alle Kärcher apparatuur. Tevens is het mogelijk dat hij de reparatie op locatie uitvoert met zijn servicewagen.

Als men spreekt over sterke reinigingstechnologie en minder milieu-belastende reinigingsoplossingen, valt overal ter wereld maar één naam: Kärcher. Consequent handelen en vooral onverdroten pionierswerk gedurende meer dan een halve eeuw, maakten Kärcher tot een begrip voor wereldwijde reinigingscompetentie.

Kärcher geeft u tastbare garanties: elk Kärcher-apparaat wordt ontwikkeld met de grootste zorg en voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Kärcher garandeert kwaliteit, zekerheid en service. Alle Kärcher producten doorlopen een strenge kwaliteitscontrole volgens de eisen van ISO 9001. Er worden regelmatig controles uitgevoerd door het Britse keuringsinstituut BSI. Dit garandeert een hoge kwaliteitsstandaard en een lange levensduur.