Twimva is een totaal leverancier van gereedschap en werkplaats uitrusting. Goed gereedschap voor elke beurs.

Twimva levert gereedschap voor de professional, technische dienst en uiteraard ook voor de hobbyist. Een groot deel van onze winkel is ingericht voor gereedschap. Het is altijd leuk en zinvol om even een kijkje te nemen. Zoekt u een speciaal stuk gereedschap om de klus te klaren, laat u zich vrijblijvend inlichten door ons vak personeel.

Facom

facom gereedschap

Facom is het grootste merk van handgereedschap in Europa. Vaklui overal ter wereld vertrouwen al jaren op de kwaliteit. Gewoon en specifiek materiaal, interieur voor de werkplaats en de volledige uitrusting ervan maken deel uit van het productaanbod voor de professionele vakman . Het assortiment bevat meer dan 40000 producten voor de automobielsector, vliegtuigsector, fabrieken, bouwbedrijven, elektromechanica, elektronische apparatuur en microtechniek.

Meer info

KRAFTWERK

kraftwerk gereedschap

 

De belangrijkste activiteiten van KRAFTWERK Europe AG is het ontwerp, de ontwikkeling, productie, import, export, marketing en distributie van hoogwaardige gereedschappen voor professioneel en industrieel gebruik.

Meer info

Hazet gereedschap

hazet gereedschap

Het grote assortiment van Hazet bestaat uit dopsleutels, schroevendraaiers, gereedschapswagens, werkbanken en specialistisch materiaal. Hazet wordt veel gebruikt in garages en werkplaatsen door monteurs maar ook door specialisten. Hazet behoort tot een van de officiële leverancier van de autosportafdeling Porsche.

Meer info

Deltach

Delta gereedschap

Vanuit ons pand in Maarheeze (met een recent in gebruik genomen aangrenzend 2e magazijn), wordt een uitgebreid internationaal dealernetwerk, gericht op o.a. automotive en industrie, beleverd met de merken STEINER, CUSTOR, en DELTACH zijn we een begrip in de markt.

Meer info

Alle merken gereedschap onder één dak!

Algemeen hand gereedschap: Hazet, Kraftwerk, Deltach, Ronin, Mannessmann. / Gereedschapskarren: Hazet, Kraftwerk, Deltach, Ronin. – Luchtgereedschap: Steiner airtools, JWL, Orion, Prevorst. – Speciaal: Midlock, Laser, Weber timingstools, Kukko – Equipment: Valeo aircostation, Brainbee aircostation, Weber banden monteer/ demonteerapparaat, krikken auto/ truck, motorsteunen, Karcher professional apparaten, Fini compressoren enz enz. – Electrisch: Makita, Hitachi, Bosch prfessional, Metabo – Lasapparatuur: Cedora welding, Lasdraad, Lashelmen, accessoires. – Bescherming: Bata werkschoenen, Dimi safety sneakers ( nieuw ) Kraftwerk werkkleding, MFlex safety werkhandschoenen, 3M safety glasses.

Kom voor elk stuk gereedschap naar Twimva, want wij hebben het.