Waarom uw auto poetsen?

Er zijn veel redenen te bedenken om uw auto te poetsen. De meest voorkomende is dat u het fijn vindt om in een frisse auto te stappen, maar het kan ook zijn dat de verkoop van uw auto ter sprake is. Een schone en glimmende auto zal veel makkelijker verkopen, kijkt u maar eens bij dealers en autobedrijven. Een vieze auto daar loopt iedereen met een boog omheen. Het mooie van een gepoetste auto is dat je direct resultaat ziet. Een auto kan technisch gezien nóg zo goed zijn als hij er niet mooi uitziet, zal hij ook zeker niet zo snel verkopen.

Uit onderzoek van de ANWB is gebleken dat de gemiddelde waarde van een auto met maar liefst € 500 stijgt als deze netjes gepoetst is.

 

Groot assortiment autopoets materialen bij Twimva!

Kom naar de winkel in Enschende of Almelo

Dus alle voordelen op een rij:

 • De autolak krijgt zijn oorspronkelijke kleur terug
 • Verhoogt de verkoopwaarde of inruilwaarde
 • Minder tijd nodig om de auto te reinigen naderhand
 • Auto is zo goed als nieuw
 • Makkelijker te verkopen
 • Uit onderzoek van de ANWB blijkt dat de gemiddelde waarde met € 500 stijgt

ONZE MERKEN

Het beste resultaat in 5 stappen:

 1. Wassen
  Verwijder losse oppervlaktevervuiling met onze shampoos, conditioners en wasaccessoires.
 2. Reinigen
  Kleine defecten worden verwijderd en de lak wordt voorbereid voor verdere behandeling. De basis voor een perfecte finish.
 1. Polishing (niet waxen)
  Dit is DE stap ter herstel van de diepe levendige kleur met krasloze glans. De polish heeft geen schurende werking en voedt puur de lak.
 2. Beschermen
  Geeft uw auto een langdurige beschreming met een wax en zorg ervoor dat bovenstaande stappen optimaal tot hun recht komen.
 3. Onderhouden
  Verwijder de dagelijkse opbouw van oppervlaktevervuiling (bijv. neerslag, diesel, waterdruppels, boomsappen, vogelpoep) meteen bij ontdekking ervan voordat ze de kans krijgt zich in uw verf vast te hechten. (Onderhoud is de belangrijkste stap geworden voor het behoud van een continu mooi uitziende auto).